-Forretter-

*
Parmaskinke på rucolasalat
anrettet med rygeostecreme, soltørrede cherrytomater og pinjekerner
*
Ferskrøget laks
med æbledressing og sprød bacon
*
Bresaola med rucola, olivenolie og parmesan
*
Dampet laks med rejer
krydderurtecreme, purløg og citron
*
Hvidløgsmarinede store rejer på sprød salat
med hjemmerørt hvidløgsmayo, citron og dild
*
Laksemousse af varmrøget laks
anrettet på sprøde salater, pyntet med purløg og bagte tomater
*
Varmrøget laks
med cremefraichedressing, citron og dild
*
Tunmousse med friske krydderurter
anrettet på icebergsalat, med tomat og citron
*
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør
65,-kr pr person for alle forretter, ved minimum 10 couverter af samme ret

-Hovedretter-

*
Kalvefilet med hvide kartofler
glaserede perleløg, waldorfsalat og rødvinssauce
165,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Oksemørbrad med portvinssauce
kartoffelsouffle, glaserede rødbeder og salat med bagte tomater
175,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Ramsløgmarineret svinefilet med hvidvinssauce
Stegte rodfrugter
Friske asparges stegt med bacon
155,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Ølbraisseret nakkefilet
med grov mos af kartofler, selleri og pastinak
Hertil serveres en skøn spidskålsalat med dressing af honning, æbleeddike og sennep
og selvfølgelig ølsovs
155,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Farseret kyllingebryst med bacon
Smørstegte kartofler med provencekrydderi
Hvidvinsauce med persille
Årstidens salat
145,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
et

-Desserter-

*
Citronfromage med flødeskum og tørrede rosenblade
38,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Hvid chokolademousse med pistacienødder og krokant
45,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Brownies med chokolademousse og hindbærcoulis
45,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Tiramisu med Kahlua
45,-kr pr person, ved minimum 10 couverter
*
Hindbærlagkage
pyntet med friske hindbær, hvid chokolade og ristede mandler
38,-kr pr person, ved minimum 10 couverter