Gode traditionelle retter, lavet som i gamle dage

For eksempel til jagter eller andre arrangementer, hvor man skal have et godt solidt måltid

*
Gullash med grov kartoffelmos

Bøfstroganof med kartoffelmos

Skipperlabskovs, serveres med rødbeder

Mørbradgryde med cocktailpølser og bacon
Serveres med ris

Hakkebøffer med bløde løg, stegte kartofler, skysauce og rødbeder

Glaseret skinke med flødekartofler

Sorte gryde med stegte kartofler
*
95,-kr pr person og en god salat der passer til retten, kan tilkøbes for 20 kr pr person

Gode traditionelle retter, lavet som i gamle dage

Vælg mellem disse retter til 125 kr pr person

*
Coq au vin
Unghane med hvidløg, bacon og rodfrugter

Kronhjorteragout
med kirsebærøl og stegte rodfrugter

Osso buco med kartoffelmos

Forloren skildpadde
med sherry og hjemmelavede små frikadeller / fiskefrikadeller og kogte æg

Oksebryst med pebberrodssauce og hvide kartofler